Empreses líders i grans experts mundials participaran al nou Tomorrow.Building

El nou espai de debat i exposició comercial Tomorrow.Building World Congress, que pretén transformar la construcció cap a un sector més sostenible i digitalitzat, ha despertat l’interès de la indústria i del seu entorn més tecnològic. Grans companyies i experts de tot el món ja han confirmat la seva presència a l’esdeveniment que es farà juntament amb Smart City Expo World Congress (SCEWC) al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Així, companyies que s’han caracteritzat pel seu esperit disruptiu i amb un ferm compromís per la innovació com ABB, Bentley, Drees & Sommer, Samsung C&T Corporation, Schréder o Sener seran algunes de les empreses que exposaran les seves últimes innovacions per fer de la construcció un sector més circular, eficient i resilient.

Al vessant congressual, hi prendran part líders d’opinió com, per exemple, l’arquitecta i enginyera Alyssa-Amor Gibbons que, basant-se en els mètodes tradicionals de construcció del seu Barbados natal, desenvolupa dissenys ecològics i resilients; l’urbanista Carlos Moreno, considerat el pare del concepte de la ciutat dels 15 minuts; la directora de Planificació i Disseny Urbà a C40 Cities, xarxa global de les principals ciutats del món per fer front a la crisi climàtica, Helène Chartier; o Ángela Baldellou, directora de l’Observatori 2030 del Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya.

Qüestions com la construcció digital i sostenible, la renovació i descarbonització de l’edificació, els edificis i les infraestructures intel·ligents, l’economia circular, el Facility Management o el PropTech seran les temàtiques que centraran les ponències de Tomorrow.Building, esdeveniment que pretén contribuir al disseny d´una nova construcció, menys agressiva amb el medi ambient i extensiva en l´ús dels recursos energètics.

Construcció digital i sostenible
La directora de Tomorrow.Building World Congress, Ione Ruete, ha assenyalat que “durant tres dies, Barcelona reunirà tot l’ecosistema de la nova construcció per posar de manifest com el BIM, els bessons digitals o la robòtica poden fer possible que les ciutats del futur siguin millors i responguin a les necessitats d’uns ciutadans més implicats en la lluita contra el canvi climàtic”.

A més, l’esdeveniment pretén ser referent en la innovación al sector i per tal motiu llança un Call for Pitch Competition per a projectes emergents innovadors, que tindrà lloc el 8 de novembre.

Tomorrow.Building, juntament amb Tomorrow.Mobility i Tomorrow.Blue Economy, s’integra a l’oferta de Smart City Expo World Congress 2023, l’esdeveniment mundial més gran sobre ciutats i innovació urbana, que aquest any preveu comptar, del 7 al 9 de novembre , amb més de 1.000 expositors, representants de més de 800 ciutats i 140 països, i més de 25.000 visitants professionals.